Kontakta mig

Har du några frågor, funderingar (scrolla för några svar), vill boka en kurs eller bara säga hej? Maila eller messa så återkommer jag efter mitt bad. 

Mail: info@marialejonyoga.se

Telefon: 0734 01 70 00

Vanliga frågor

Jag har valt att ha mina drop in klasser utomhus tillsvidare just för att alla som vill ska kunna yoga. Du kan placera dig med gott avstånd till någon annan och det blir aldrig trångt.  Vi skapar magi och sammanhang även med avstånd. 

Med anledning av den nya pandemilagen som började gälla från den 10 januari har studion där jag har mina kurser anpassat antalet som får vara där samtidigt. På mina kurser är antalet max 8 av samma anledning. 

Du som kommer på kurs till mig kan tänka på följande:

  • Det finns mattor att låna, men om du tar med egen matta och handduk/filt minskar du risken för spridning ytterligare.
  • Kom till klassen tidigast 10 minuter innan och om det är klass innan så väntar du ovanför trappan.
  • Kom ombytt till klassen för att undvika trängsel.
  • Tvätta eller sprita händerna när du kommer.
  • Håll avstånd till andra och lägg mattan på uppmärkt plats.
  • Just nu undviker jag fysisk beröring under klassen, men jag hjälper dig gärna verbalt.
  • Välkommen om du är frisk

Vi behöver yogan och vårt fina yogasammanhang mer än någonsin.Nu är en tid då vi verkligen fått lära oss att vara i nuet. Tack för din förståelse.

Mina drop in klasser hålls i nuläget endast utomhus på Rönneplatsen i södra Helsingborg. Titta i Kalender när nästa pass Utomhusyoga är. 
Är du gravid eller har du nyligen fött barn håller jag kurser som du kan läsa mer om under Gravidyoga eller Yoga efter födseln

Min filosofi är att alla ska kunna vara med och yoga. Yogan kan alltid anpassas efter varje deltagares önskan och möjlighet just för stunden. Har du någon skada vill jag gärna att du kontaktar mig innan du kommer, eller senast innan passet så att jag kan guida dig på bästa sätt. 

Jag gör alltid mitt bästa för att hjälpa till när något oväntat händer. Om det finns klasser där du kan ta igen en missad klass inom samma vecka, eller veckan efter, brukar det vara ett bra sätt att inte missa yogastunden. Om inte, så hittar vi en annan lösning.

Visst kan du det! Hör bara av dig med dina önskemål, så hjälper jag dig rätt. 

Kurser bokas via mail till info@marialejonyoga.se Utomhusyogan via samma mail alternativt via fb eventet @marialejonyoga