Gillar- magin i att dela

Jag är så tacksam för det nätverk jag har omkring mig. Det är fyllt med starka, varma och kompetenta kvinnor. Några av dem samarbetar jag extra mycket med och inspireras av i mitt företagande och därför vill jag lyfta fram dem här. Min skatt blir då också din skatt. Jag tror på magin i att dela med sig. Håll till godo!

Med Tanjas kunskap, dansande fingrar och lyhördhet för mina önskningar blev min hemsida verklighet blixtsnabbt. Kika in på hennes hemsida för att se vad mer hon är fantastisk på. 

tanjasvard.com

Jag har inte träffat någon som Hanna inte kunnat hjälpa. Hennes händer är magiskt inkännande och med olika mjuka metoder hjälper hon kroppen att läka sig själv. Att ha Hanna som expert på människans olika system är en stor trygghet för mig när jag i yogan möter olika kroppar. 

sundosteopati.se

Linda och  jag fann varandra efter att flera gemensamma vänner pekat oss i riktning mot den andra. Vi har redan skapat “Yoga in i vila” och fler samskapanden är på gång. Linda är en kreativ själ och den mest ödmjuka människa jag känner. Hon brinner för att hjälpa i en värld fylld av stress och krav. Kika på hennes sida för att se vilka kurser hon har på gång. 

stillaisinnet.se

 

Elins Vänner är en ideell organisation skapad för den  älskade kämpen Elin som insjuknade i Leukemi september 2018 och alla barn som drabbats av cancer. Tillsammans med Barncancerfonden genomför Elins vänner olika insamlingsevent och 2020 höll jag yoga i Elins namn för Yoga of Hope. 

Elins vänner

Fotograf Lisa Wikstrand har tagit de flesta av bilderna av mig här på hemsidan. Hon är god vän till Elins familj (Elins vänner) och bilderna var ursprungligen till eventet Yoga of Hope. Jag älskar hennes sätt att pricka precis rätt känsla i en bild. 

lisawikstrand.com